Tot hier en verder reist tegendraadser. Dat doen we met eigenwijze reizen voor kleine groepen. Je doet onze reizigers geen groter plezier dan met iets wat afwijkt van de norm: dat levert de mooiste verhalen op!

Tegendraads

Tot hier en verder reist anders dan anderen. We reizen bijvoorbeeld ‘s nachts waar iedereen overdag reist, naar boevenlanden waar de meesten niet heen durven of naar landen die in het geheel niet bestaan. Waar reisbureaus van de oude stempel alles volgens het boekje doen gaan wij verder; waar anderen een grens trekken willen wij weten wat er áchter die grens te doen is. Voor ons geen reizen naar een veilige en voorspelbare sprookjeswereld, maar naar plekken waar weinig loopt zoals gepland en met een verhoogd belevingsrisico.

Persoonlijk

Onze manier van reizen en de plekken die we bezoeken lenen zich zelden voor een massale invasie van toeristen. tot hier en verder rijdt over bergwegen waar touringcars zich niet wagen en belandt op plekken waar de keuze aan accommodatie beperkt is of zich kenmerkt door een gebrek aan comfort.

We reizen in groepen van 4 tot 8 deelnemers omdat eigenwijze reizigers die net zo van de norm afwijken als wij zeldzaam zijn: onze reizigers zijn uniek, net als de reizen die we aanbieden. Bovendien staat een kleine groep garant voor een persoonlijke ervaring. De manier van reizen is belangrijker dan de bestemming zelf.

Reizen met een verhaal

Onze reizigers willen meer dan een afvinklijstje met hoogtepunten, maar zonder diepgang. Ze willen de Albanese rakistoker persoonlijk leren kennen, zich in het zweet werken met Sovjetgymnastiek en zélf turf steken bij de whiskydistilleerderij. Ze weten dat reizen soms afzien is en dat dingen onderweg misgaan of tegenvallen. Dat je aan de grens uren moet wachten op een stempel, een veerboot mist of ergens een behoorlijke kater aan overhoudt. Juist déze avonturen leveren de mooiste verhalen op.