Privégids

Voor wie zelf of met een eigen groep op een tot hier en verder-achtige manier wil reizen, bestaat er de mogelijkheid een privégids te huren. Eén van onze werknemers (op dit moment heeft tot hier en verder 1 werknemer) begeleidt jouw reis als persoonlijke gids.

Jij bepaalt waar de reis heen gaat. Bij Reis op maat kun je zien met welke landen tot hier en verder ervaring heeft. Laat je daardoor vooral niet weerhouden. Een gids die niet alles al tien keer heeft gezien en zich net als jij oprecht verbaast over wat je onderweg allemaal ziet, heeft ook wel wat. Bel dus ook voor die reis naar Tadzjikistan, Somaliland of een ander (al dan niet erkend) land naar jouw keuze.

Bij het huren van een privégids hanteren wij de volgende regels en prijzen (eigenlijk zijn het meer richtlijnen):

  • Mogelijk voor groepen vanaf 1 deelnemer
  • Mogelijk voor reizen van 1 – 10 dagen
  • Mogelijk in vrijwel elk erkend land en tal van niet-erkende landen
  • € 250 per dag (richtprijs)
  • Voorbereidend werk € 50 per uur

Prijzen zijn excl. kosten voor overnachtingen, maaltijden en eventuele visa voor de gids. Prijzen zijn richtlijnen: afhankelijk van jouw (financiële) situatie kunnen ze naar boven of beneden worden bijgesteld. De hoeveelheid voorbereidend werk verschilt per bestemming.

Voor groepen vanaf vier reizigers is het daarnaast mogelijk een op de website vermelde groepsreis privé te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Op pad met je eigen privégids? Stuur je mail naar info@tothierenverder.nl of bel +31681832028.

Of stuur meteen een berichtje:   

Unrecognised stops (IV) South Ossetia
The Microstates of Europe